Despre noi

Conelectro Service SRL

Despre noi

CONELECTRO SERVICE SRL a luat ființă în anul 1993, având ca obiectiv asigurarea de servicii pe piața energetică din România.

 

S.C. CONELECTRO SERVICE SRL este o societate comercială, cu o vechime in piata de 30 de ani, specializată în executia instalațiilor electrice, cu o echipă de 50 angajati cu o vastă experiență în efectuarea de montaj instalații electrice, transformatoare electrice; punem accent în special pe promptitudinea și seriozitatea firmei noastre.

 

Principala activitate o reprezintă serviciile în domeniul energetic, cuprinzând execuția de: linii electrice aeriene și subterane de joasă și medie tensiune; posturi de transformare; branșamente electrice; instalații electrice interioare; instalații de automatizare; instalații pentru curenti slabi; verificări prize impământare; încercări și verificări PRAM; modernizări la instalații electrice industriale; modernizări instalații electrice în construcții civile; iluminat stradal, pietonal, montare statii de incarcare electrice, instalatii fotovoltaice

 

SC CONELECTRO SERVICE SRL este atestată ANRE si ISC pentru lucrările enumerate si detine personal autorizat  A.N.R.E. De asemenea, societatea are implementat standardul de calitate ISO 9001/2015ISO 14001/2015ISO 45001/2018.

ISO_9001
ISO_14001
ISO_45001

Atestate

 Atestat de tip E1 “Proiectare de posturi de transformare, staţii electrice şi de instalaţii aparţinând părţii electrice a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate”

 

 Autorizatie Laborator de gradul II

 Atestat de tip E2 “Executare de posturi de transformare, staţii electrice şi de lucrări la partea electrică a centralelor cu orice tensiuni nominale standardizate”

 

Proiectare
Servicii Proiectare

Proiectare Instalații electrice interioare

Proiectare branșamente monofazate și trifazate

Proiectare linii electrice de joasă tensiune 

Proiectare instalații pentru sisteme de încărcare mașini electrice

Proiectare instalații de producere energie electrică din surse regenerabile (fotovoltaice)

Executie
Servicii Executie

Posturi de transformare

Branșamente electrice

Linii electrice aeriene și subterane de joasă și medie tensiune

Lucrări instalare stații încărcare mașini electrice

Lucrări montare panouri fotovoltaice

laborator-mobil
Servicii Laborator

CONELECTRO SERVICE SRL dispune de doua laboratoare mobile propriu de încercări și verificări ale instalațiilor electrice de gradul II – PRAM, complet echipate și autorizate …

Contactează-ne simplu și rapid, online…

Buldoescavator

Buldoexcavator

Motostivuitor

Motostivuitor

client-image-5

Camion cu macara

client-image-6

Macara

Lucrări de referință

panouri_fotovoltaice_250

transformatoare_medie_tensiune_250

iluminat_stadion_250

transformatoare_250

tablou_intrerupatoare_250

Statie_incarcare

Portofoliu de clienți