Despre noi

Conelectro Service SRL

Despre noi

S.C. CONELECTRO SERVICE SRL a luat ființă în anul 1993, având ca obiectiv asigurarea de servicii pe piața energetică din Romania.

 

S.C. CONELECTRO SERVICE SRL  este o societate comercială specializată în executia instalațiilor electrice, cu o echipă de 50 angajati cu o vastă experiență în efectuarea de montaj instalații electrice,  transformatoare electrice; punem accent în special pe promptitudinea și seriozitatea firmei noastre.

Principala activitate o reprezintă serviciile în domeniul energetic, cuprinzând execuția de: linii electrice aeriene și subterane de joasă și medie tensiune; posturi de transformare; branșamente electrice; instalații electrice interioare; instalații de automatizare; instalații pentru curenti slabi; verificări prize impământare; încercări și verificări PRAM; modernizări la instalații electrice industriale; modernizări instalații electrice în construcții civile; iluminat stradal, pietonal.

 

SC CONELECTRO SERVICE SRL este atestată pentru lucrările enumerate având personal autorizat  A.N.R.E. , MLPAT, MEC. De asemenea, societatea are implementat standardul de calitate ISO 9001/2015, ISO 14001/2015ISO 45001/2018.

Conelectro Service - certificat ISO 9001
CONELECTRO SERVICE SRL - ISO 14001
CONELECTRO SERVICE SRL - ISO 45001

Atestate

 Atestat de tip C2A pentru “executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni între 0,4 – 20 KV, posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kv, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune  

 

 Autorizatie Laborator de gradul II

 Atestat de tip C1A pentru “proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kv ÷ 20 kv , posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kv, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înaltă tensiune”

 

Proiectare
Servicii Proiectare

Proiectare Instalații electrice interioare

Proiectare branșamente monofazate și trifazate

Proiectare linii electrice de joasă tensiune 

Executie
Servicii Executie

Posturi de transformare

Branșamente electrice

Linii electrice aeriene și subterane de joasă și medie tensiune

laborator-mobil
Servicii Laborator

CONELECTRO SERVICE SRL dispune de doua laboratoare mobile propriu de încercări și verificări ale instalațiilor electrice de gradul II – PRAM, complet echipate și autorizate …

Contactează-ne simplu și rapid, online…

Buldoescavator

Buldoexcavator

Motostivuitor

Motostivuitor

client-image-5

Camion cu macara

client-image-6

Macara